Zoeken naar anwb rijschool groningen

anwb rijschool groningen
ANWB Rijschool Openingstijden ANWB Rijschool Atoomweg.
Openingstijden ANWB Rijschool Atoomweg 4 in Groningen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Atoomweg in Groningen. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
ANWB Rijschool Groningen Voordelig je rijbewijs B halen.
Meer informatie en aanmelden. Rijlessen bij de ANWB Rijschool in Groningen. Rijlessen volgen om je rijbewijs B te halen kan uitstekend bij de ANWB Autorijschool in Groningen. Je kunt kiezen voor een snelcursus van 10 dagen lessen volgen in je eigen tempo.
Groningen Reviews ervaringen Anwb-rijopleiding.tevreden.nl.
Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid. Groningen heeft 807 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.1 uit 10. Erg leuke rijlessen gehad en goede tips gekregen om uiteindelijk klaar te zijn voor het examen. Evaluatie na examen. Een heel fijne en leerzame dag gehad. Zeer zeer tevreden over de instructeur! Evaluatie na examen. Mijn proefles was een direct succes, ik kreeg het advies voor een automaat te gaan. Ik ga meteen een Honda CR-V SUV 4-WD automaat kopen! Ga ook lessen bij de ANWB, daar krijg je geen spijt van. Evaluatie na proefles. Aardige instructeur, duidelijke uitleg. Evaluatie na examen. Goede rijschool, maken waar wat ze beloven.
ANWB Rijopleiding Groningen Startpagina Facebook.
Lokale en reiswebsite. Iets met Confetti weddings events. Rijscholen in Groningen. Plaatsen Groningen Specialty School Rijschool ANWB Rijopleiding Groningen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
ANWB Rijopleiding Groningen Organisatie Anwb-rijopleiding.
Ik vond het een fijne rijschool en ben erg tevreden. Omdat ik graag een rijbewijs voor een automaat wil halen, is de ANWB in de omgeving van Groningen voor zover ik weet de enige optie om dit te kunnen doen.
Franchise-vestiging ANWB Rijschool Groningen failliet RijschoolPro.
Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt om de rijlessen van leerlingen van de rijschool gewoon door te laten gaan, zo laat curator Erik Eshuis weten. De rijschool in Groningen is een zelfstandige BV die onder de vlag van de ANWB reed.
Rijlessen failliete ANWB-rijschool Groningen gaan door RTV Noord.
Rijlessen failliete ANWB-rijschool Groningen gaan door. De rijlessen van de failliete ANWB-rijschool in Groningen gaan gewoon door. Dat zegt curator Hilda Meijer. De eigenaar van de Groninger rijschool is een zelfstandige die onder de vlag van ANWB rijdt. Leerlingen hebben echter een contract getekend met de landelijke ANWB-rijopleidingen.

Contacteer ons