Meer resultaten voor rijschool groningen slagingspercentage

rijschool groningen slagingspercentage
Groningen De Beste Rijscholen.
Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Groningen bedraagt: 50%. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. 01-01-2017 t/m 31-12-2017. Info voor rijscholen / anonieme status. Rijscholen 75 examens. Rijschool van Houten.
Rijschool Groningen Verkeersschool Oosterveld geslaagd! 050 3141414.
Door de kwaliteit van ons materieel, onze professionele instructeurs, ons moderne lesmateriaal én onze wijze van lesgeven in de praktijk en theorie hebben we een hoger slagingspercentage dan het landelijk gemiddelde. Met onze aanpak: goed gelest, goed geslaagd, richten we ons op jouw wensen en succes. We informeren je graag hoe je snel een geslaagde stap maakt. Daarnaast zijn de opleidingen van onze rijschool in Groningen altijd afgestemd op de meest recente regels en bereiden we je optimaal voor op het theorie-examen met behulp van onze moderne hulpmiddelen.
Rijschool met het hoogste slagingspercentage in Groningen!
Altijd nummer 1 in de top 3 van de grootste rijscholen van Groningen Meer dan 200 rijexamens per jaar bron: CBR Meld je nu aan. Slagingspercentage Autorijschool Spits92 actueel 2016: Eerste examens 66-70% herexamens 61-66% Gemiddelde rijscholen Groningen is 46-50%, Bron: CBR Al onze pakket rijlessen hebben de duur van 60 minuten. Autorijschool Spits92 besteedt veel aandacht aan het geven van kwalitatief hoogwaardige rijlessen waarbij constant gestreefd wordt naar verbetering van de lesmethoden. Met passie, visie en resultaatgerichte aanpak. Kenmerkend voor Spits92 zijn.: moderne lesauto's' VW en Mercedes. een vaste instructeur/trice. de mogelijkheid om binnen de rijschool van instructeur/trice te wisselen.
Rijschool Groningen Stichting Rijopleidingen Autorijschool Groningen Rijscholen Drenthe Rijschool Drenthe.
Een rijles bij Stichting Rijopleidingen Groningen duurt 60 minuten of een blok van twee keer 60 minuten. De combinatie van de duur van de rijlessen, onze professionele rijinstructeurs en de ruime ervaring die we hebben, zorgt er voor dat wij uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Een indicatie van de kwaliteit, is terug te zien aan ons hoog slagingspercentage.
Welkom bij de leukste rijschool van Groningen rijschoolvanderheide.nl.
We hebben een bovengemiddeld slagingspercentage bij het CBR. Alfa student of leerkracht? Bekijk hier de speciale tarieven die we met en voor het Alfa College hebben samengesteld. Rijlessen in Groningen doe je bij van der Heide. Welkom bij de leukste rijschool van Groningen. Welkom bij Rijschool van der Heide, de rijschool uit Groningen waar persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel staan.
Auto Motorrijschool TipTop.
Motorrijles in Groningen. Auto en motorrijschool TipTop. Welkom bij Rijschool TipTop Wij behalen uitstekende slagingspercentages terwijl leerlingen bij ons relatief weinig lessen nodig hebben. Bij Rijschool TipTop kan je direct beginnen met je opleiding, er zijn geen wachttijden. Op een gestructureerde maar ook leuke manier krijg je rijles, met veel aandacht voor gevaarherkenning en verkeersinzicht.
Rijschool van Houten Oog voor kwaliteit.
Ook worden er rijlessen in Groningen gegeven. Natuurlijk zijn er ook andere ophaalplaatsen mogelijk. Op deze website vind je informatie over onze rij-instructeurs, onze werkwijze, 2toDrive, de aanmeldprocedure, examens, tarieven, ons hoge slagingspercentage en de speciale studentenkorting. Meld je gelijk online aan. Waar wij voor staan.: Beste rijschool van Groningen.
Slagingspercentages CBR.
Dat gebeurt via onze rijschoolzoeker. Het gaat hierbij om de slagingspercentages in de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elk kwartaal vernieuwd. U wordt als rijschool pas opgevoerd in het kwartaal dat volgt op de datum van uw eerste praktijkexamen.
Rijschool Groningen.
Autorijschool Groningen Vergelijk rijscholen in Groningen. Vergelijk de kwaliteit van rijscholen en zoek de goedkoopste rijschool. Informatie over rijscholen. Tips om je rijbewijs te halen. Rijscholen in Groningen Slagingspercentages en tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van rijscholen. Standaard is dit overzicht gesorteerd op slagingspercentage.

Contacteer ons