Meer resultaten voor rijschool groningen studentenkorting

rijschool groningen studentenkorting
Rijschool Spits92 Groningen. Snel starten met rijles. Snel je rijbewijs halen.
Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen. Wij halen je op in Groningen en in overleg ook buiten de stad. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer: 050 314 33 36.
Goedkope studenten rijschool Groningen Studentenkorting 33 per uur.
Rijschool Groningen met. Gratis Proefles Studentenkorting Rijles v.a. Op zoek naar een rijschool in Groningen? Met JF-RIJopleidingen heb je een goedkope, betrouwbare en goede rijschool gevonden. Een rijles bij JF-RIJopleidingen volgen doe je al vanaf 33 per uur. Ben je student of scholier dan ontvang je studentenkorting.
Autorijschool Centra Groningen De weg naar uw rijbewijs.
Aangezien wij een full-time rijschool zijn kunt u bij ons terecht van 0700: uur tot 2100: uur. Er wordt ook op zaterdag gereden van 1000: uur tot 1800: uur. Vandaag aanmelden, volgende week beginnen! Gelijk achter het stuur. Informatie over al uw vragen. U kunt gelijk een persoonlijk schema inplannen. Meld je aan via centra@live.nl voor een gratis proefles afspraak en/of voor meer informatie. Haal nu uw theorie in 1 dag! Binnen 1 dag uw theorie behalen. Aanmelden, leren, slagen! Verschillende datums mogelijk. Meld je aan via centra@live.nl voor de dagtheorie of meer informatie zie www.dagtheorie.nl. 20 Rijlessen van 1 uur. 25 Rijlessen van 1 uur. 30 Rijlessen van 1 uur. 30 Rijlessen van 1 uur. E achter B.: In termijnen betalen en studentenkorting mogelijk.
Studenten rijschool Groningen 120 Studentenkorting op Rijlespakket.
De rijschool beschikt over webshop waar jij je rijlessen en examens kan bestellen. Jij krijgt een eigen account voor de leeromgeving en vanuit de leeromgeving kom jij ook in de webshop. Gemakkelijk en snel alles regelen via de webshop en direct betalen met Ideal.
Rijschool voor Studenten Auto motorrijschool TipTop.
In tegenstelling tot vele andere rijscholen in Groningen hoef je bij Rijschool TipTop jouw rijlessen niet in te plannen tussen je colleges of tijdens je werk. We kunnen je halen en brengen naar het RUG terrein, Zernike complex, naar je huis of waar dan ook in Groningen.
Studenten Rijschool Groningen Autorijschool van der Heide.
Schrijf je nu in voor de proefles met 50% Studentenkorting. Voor autorijles of motorrijles met goede kwaliteit voor scherpe tarieven behoren wij tot de beste rijscholen van Groningen. Ook veel studenten en scholieren weten dan ook de weg naar onze rijschool te vinden.
ANWB Rijschool Groningen Voordelig je rijbewijs B halen.
Mag je eindelijk starten met het volgen van autorijles en wil je dit graag doen in je thuisstad Groningen? De ANWB Autorijschool in Groningen is de beste rijschool waar je rijlessen kunt volgen. Dankzij de keuze uit diverse ervaren rijinstructeurs is er altijd een juiste match te vinden die jou persoonlijk begeleiden op weg naar je rijbewijs.
Rijschool Groningen Stichting Rijopleidingen Autorijschool Groningen Rijscholen Drenthe Rijschool Drenthe.
Een rijles bij Stichting Rijopleidingen Groningen duurt 60 minuten of een blok van twee keer 60 minuten. De combinatie van de duur van de rijlessen, onze professionele rijinstructeurs en de ruime ervaring die we hebben, zorgt er voor dat wij uitstekende kwaliteit kunnen leveren.
Autorijschool Groningen Vergelijk rijscholen in Groningen.
Vergelijk de kwaliteit van rijscholen en zoek de goedkoopste rijschool. Informatie over rijscholen. Tips om je rijbewijs te halen. Rijscholen in Groningen Slagingspercentages en tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van rijscholen. Standaard is dit overzicht gesorteerd op slagingspercentage. Wilt u naast de slagingspercentages ook de prijzen van rijscholen in Groningen vergelijken, klik dan op de kolom uurtarief.

Contacteer ons