Meer resultaten voor rijschool groningen studentenkorting

rijschool groningen studentenkorting
Rijschool Groningen Stichting Rijopleidingen Autorijschool Groningen Rijscholen Drenthe Rijschool Drenthe.
Een rijles bij Stichting Rijopleidingen Groningen duurt 60 minuten of een blok van twee keer 60 minuten. De combinatie van de duur van de rijlessen, onze professionele rijinstructeurs en de ruime ervaring die we hebben, zorgt er voor dat wij uitstekende kwaliteit kunnen leveren.
Goedkope studenten rijschool Groningen Studentenkorting 33 per uur.
Op zoek naar een rijschool in Groningen? Met JF-RIJopleidingen heb je een goedkope, betrouwbare en goede rijschool gevonden. Een rijles bij JF-RIJopleidingen volgen doe je al vanaf 33 per uur. Ben je student of scholier dan ontvang je studentenkorting. Daarnaast kun je met een gratis proefles kijken of je bij JF-RIJopleidingen je rijbewijs wilt halen.
Rijschool Groningen.
Welkom bij Rijschool van der Heide, de rijschool uit Groningen waar persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel staan. Waarschijnlijk wil je over een tijdje gaan genieten van de vele mogelijkheden die het rijbewijs je te bieden heeft. Goedkope studenten rijschool Groningen Studentenkorting 33 per uur.
Ben jij op zoek naar de beste rijschool in Groningen?
Zo helpt Rijschool City Groningen jou aan je roze pasje. Door onze unieke, persoonlijke en duidelijke lesopbouw wordt jouw rijopleiding in Groningen makkelijker en leuker. Daardoor heeft Rijschool City een hoog slagingspercentage en krijgen we de beste klantenbeoordeling van Noord-Nederland.
ANWB Rijschool Groningen Voordelig je rijbewijs B halen.
Meer informatie en aanmelden. Rijlessen bij de ANWB Rijschool in Groningen. Rijlessen volgen om je rijbewijs B te halen kan uitstekend bij de ANWB Autorijschool in Groningen. Je kunt kiezen voor een snelcursus van 10 dagen lessen volgen in je eigen tempo.
Studenten Rijschool Groningen Autorijschool van der Heide.
Schrijf je nu in voor de proefles met 50% Studentenkorting. Voor autorijles of motorrijles met goede kwaliteit voor scherpe tarieven behoren wij tot de beste rijscholen van Groningen. Ook veel studenten en scholieren weten dan ook de weg naar onze rijschool te vinden.
Rijschool Spits92 Groningen. Snel starten met rijles. Snel je rijbewijs halen.
Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen. Wij halen je op in Groningen en in overleg ook buiten de stad. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer: 050 314 33 36.
Autorijschool Centra Groningen De weg naar uw rijbewijs.
Aangezien wij een full-time rijschool zijn kunt u bij ons terecht van 0700: uur tot 2100: uur. Er wordt ook op zaterdag gereden van 1000: uur tot 1800: uur. Vandaag aanmelden, volgende week beginnen! Gelijk achter het stuur. Informatie over al uw vragen. U kunt gelijk een persoonlijk schema inplannen. Meld je aan via centra@live.nl voor een gratis proefles afspraak en/of voor meer informatie. Haal nu uw theorie in 1 dag! Binnen 1 dag uw theorie behalen. Aanmelden, leren, slagen! Verschillende datums mogelijk. Meld je aan via centra@live.nl voor de dagtheorie of meer informatie zie www.dagtheorie.nl. 20 Rijlessen van 1 uur. 25 Rijlessen van 1 uur. 30 Rijlessen van 1 uur. 30 Rijlessen van 1 uur. E achter B.: In termijnen betalen en studentenkorting mogelijk.
Rijschool voor Studenten Auto motorrijschool TipTop.
In tegenstelling tot vele andere rijscholen in Groningen hoef je bij Rijschool TipTop jouw rijlessen niet in te plannen tussen je colleges of tijdens je werk. We kunnen je halen en brengen naar het RUG terrein, Zernike complex, naar je huis of waar dan ook in Groningen.

Contacteer ons