Meer resultaten voor RIJSCHOLEN

RIJSCHOLEN
Kies de beste rijschool! De Beste Rijscholen.
Op deze site staan de slagingspercentages bij het eerste rijexamen van alle rijscholen met 20 of meer eerste rijexamens per jaar. Ga naar jouw provincie en kies daarna een CBR examenplaats het dichtste bij jouw woonplaats. Slagingspercentages van alle CBR plaatsen. Info voor rijscholen / anonieme status.
CBR Rijschoolgegevens.
Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies geplaatst, bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden. Het gebruik van Google Maps op rijschoolgegevens.nl, maakt het mogelijk om de CBR-examenplaatsen op de kaart van Nederland te tonen; na doorklikken kom je op een overzicht met de examenresultaten van de rijscholen in die examenplaats.
Hoog slagingspercentage. Rijschool sinds 1957. Voor rijles in Waddinxveen, Gouda en omgeving. Rijschool Lagrouw.
Wij behoren tot de 30 grootste rijscholen met het hoogste slagingspercentage. Lees hier artikel uit het vakblad Rij-instructie" van juni 2017. Home De rijschool Rijopleiding Theorie Webshop Tussentijdse Toets Praktijkexamen Rijtest Aanmelden rijles Contact Algemene Site Map. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu.
CBR voorpartners Rijscholen Slagingspercentages.
Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de praktijkexamens van de ingeschreven rijscholen openbaar te maken. Dat gebeurt via de internetsite www.rijschoolgegevens.nl. Het gaat hierbij om de slagingspercentages in de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elk kwartaal vernieuwd.
Rijscholen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
door YuanJian 08 mei 2015 1408.: 3 Reacties 4589 Bekeken Laatste bericht door Jacobsea. 04 jan 2016 2016.: Goeie vergelijking voor rijscholen Hengelo Ov. door Leon Art 25 okt 2015 1404.: 1 Reacties 2492 Bekeken Laatste bericht door Instructeur 69.
Rijschool Vlaardingen Rijschool Avanti.
Rijschool Vlaardingen vergelijken? Een rijbewijs van Avanti rijschool vlaardingen is een van de dingen waar je als volwassene eigenlijk niet zonder kan. Doordat het zo belangrijk is zijn er natuurlijk ook veel rijscholen. In Vlaardingen kunt u kiezen voor het doen van rijlessen bij Avanti Rijschool Vlaardingen.
Rijschool Nijmegen Speed de Autorijschool van Nijmegen Rijles en theorie voor uw rijbewijs.
Waarom rijschool Speed een vaste rijinstructeur adviseert? Bij veel rijscholen wisselt uw instructeur per les en is het elke keer weer een verrassing wie het deze keer zal zijn. Veel mensen ervaren rijlessen met een wisselende instructeur als onprettig, en terecht!
Voor rijscholen 2toDrive.
Rijschool Jochems. Rijschool Jochems Prinsenbeek.
Rijschool Jochems is een rijschool die je de mogelijkheid biedt om op een deskundige manier zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Wat ons anders maakt dan de doorsnee rijscholen is dat bij ons klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Contacteer ons