Op zoek naar Slagingspercentage autorijschool?

Slagingspercentage autorijschool
Slagingspercentages CBR.
Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de praktijkexamens van de ingeschreven rijscholen openbaar te maken. Dat gebeurt via de internetsite www.rijschoolgegevens.nl. Het gaat hierbij om de slagingspercentages in de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elk kwartaal vernieuwd.
Slagingspercentage rijscholen.
Als je een rijschool kiest dan check je natuurlijk ook even het slagingspercentage van leerlingen van die rijschool. Je kunt het slagingspercentage van rijscholen bij jou in de buurt opzoeken op Internet.: Ga naar rijschoolgegevens.nl deze link opent in een nieuw venster.
Wat is het slagingspercentage van mijn rijschool? CBR.
En als jouw rijschool in een landelijke organisatie werkt, check dan zijn slagingspercentage in jouw examenplaats. Let op: Het slagingspercentage zegt niet alles over een rijschool. Check bijvoorbeeld ook of de rijschool een leskaart gebruikt, waarop jij je eigen vorderingen kunt volgen.
CBR Personenauto.
Gemiddeld slagingspercentage 1e examen.: 51 55 %. Aantal eerste examens. Slagings percentage eerste examens. Slagings percentage herexamens. ANWB Rijopleiding Heerenveen/Sneek. Auto en Motorrijschool Dick Hielkema. Auto en motorrijschool Hendrik. Auto en Motorrijschool Lammert Visser. Auto en Motorrijschool Leo Pruis. Auto en Motorrijschool Nico Deen. Autorijschool Actief Bolsward. Autorijschool Alert Sneek.
Slagingspercentages door heel Nederland mijlenver uit elkaar RijschoolPro.
@Jaap, ik denk om het zo geliefde slagingspercentage weer even belangrijker te maken dan het is. Autorijschool Wienholds 30.10.15 1538.: opvallend dat de betere slagingsprecentages in het oosten en zeeland liggen. wat te denken van het verschil in verkeersdrukte ten opzichte van de randstad?
Slagingspercentage Rijscholen Autorijschooltarieven.nl.
Ook diversiteit in kandidaten en lesauto's' is van invloed op de slagingspercentages. Dat de slagingspercentages erg verschillen, blijkt wel uit het feit dat er rijscholen zijn met een slagingspercentage van 16% 20%, maar ook rijscholen met slagingspercentages van 76% 80%.

Contacteer ons