Op zoek naar rijschool anwb groningen?

rijschool anwb groningen
Franchise-vestiging ANWB Rijschool Groningen failliet RijschoolPro.
Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt om de rijlessen van leerlingen van de rijschool gewoon door te laten gaan, zo laat curator Erik Eshuis weten. De rijschool in Groningen is een zelfstandige BV die onder de vlag van de ANWB reed.
Rijschool gevonden in Groningen ANWB Rijopleiding Groningen op Rijschool.nl.
Rijschool ANWB" Rijopleiding Groningen" heeft nog geen prijzen en/of pakketten doorgegeven. Rijschool ANWB" Rijopleiding Groningen" heeft geen emailadres doorgegeven, daarkan geen mail verstuurd worden. Wil je een beoordeling geven over ANWB Rijopleiding Groningen vul dan onderstaand formulier. Rijbewijs Ja Nee.
Rijschool Rotterdam Intest Je eerste 10 rijlessen voor 199.,
Wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen en snel de weg op met de auto? Maar je twijfelt welke rijschool je moet kiezen in Rotterdam want er zijn er zoveel. Welke rijschool is het goedkoopst? Welke rijschool heeft een hoge slagingspercentage?
Verkeerseducatie Centrum Groningen t.h.o.d.n. ANWB Rijopleiding Groningen Rijschool in Groningen Autorijschooltarieven.nl.
Vergelijk de kwaliteit van rijscholen en zoek de goedkoopste rijschool. Rijscholen bij jou in de buurt. Rijschool Verkeerseducatie Centrum Groningen t.h.o.d.n. ANWB Rijopleiding Groningen. Verkeerseducatie Centrum Groningen t.h.o.d.n. ANWB Rijopleiding Groningen. 050 205 31 00. 06 24 76 61 50.
CBR Personenauto.
ANWB Rijopleiding Groningen. Verkeersschool Oosterpoort B.V. geen examens afgenomen. 1-1-2017 t/m 31-12-2017. Kwartaalupdate: rond 30-4-2018. Achter de slagingspercentages en de aantallen examens zie je getallen, gescheiden door een verbindingsstreepje. Deze cijfers geven aan binnen welke grenzen het percentage en het aantal examens van een rijschool zitten.
ANWB Rijschool Groningen Voordelig je rijbewijs B halen.
Meer informatie en aanmelden. Rijlessen bij de ANWB Rijschool in Groningen. Rijlessen volgen om je rijbewijs B te halen kan uitstekend bij de ANWB Autorijschool in Groningen. Je kunt kiezen voor een snelcursus van 10 dagen lessen volgen in je eigen tempo.
ANWB Rijopleiding Groningen Organisatie Anwb-rijopleiding.
Ik vond het een fijne rijschool en ben erg tevreden. Omdat ik graag een rijbewijs voor een automaat wil halen, is de ANWB in de omgeving van Groningen voor zover ik weet de enige optie om dit te kunnen doen.
ANWB Rijschool Openingstijden ANWB Rijschool in Groningen.
ANWB-Rijschool in Groningen. Op deze pagina zie je een overzicht met ANWB Rijschool vestigingen in Groningen. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke ANWB Rijschool vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
archief ANWB, een goede rijschool! Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Hieruit kwam dat ik veel verkeerde dingen heb aangeleerd dankzij de ANWB en ik reed dus ook niet veilig terwijl ik wel al een examen had gedaan. De ANWB rijschool is in mijn ogen een hele slechte school met slecht 30 tot 35% slagingskans de eerste keer en de kwaliteit is ver te zoeken.

Contacteer ons