Resultaten voor rijschool groningen student

rijschool groningen student
Goedkope studenten rijschool Groningen Studentenkorting 33 per uur.
Rijschool Groningen met. Gratis Proefles Studentenkorting Rijles v.a. Op zoek naar een rijschool in Groningen? Met JF-RIJopleidingen heb je een goedkope, betrouwbare en goede rijschool gevonden. Een rijles bij JF-RIJopleidingen volgen doe je al vanaf 33 per uur. Ben je student of scholier dan ontvang je studentenkorting.
Goedkoop rijlessen voor alle studenten bij Rijles voor Studenten!
Barry Groningen Landstede. Ik heb in Zwolle examen gedaan voor de auto. Vond het erg lastig, maar ik had een erg goeie instructrice. Nadat ik na 3 keer mijn theorie nog niet had gehaald, deed ik een theorie opleiding, en toen haalde ik het gelukkig wel.
Studenten Rijschool Groningen Autorijschool van der Heide.
Studenten rijles Groningen. Studenten die opzoek zijn naar een rijschool zijn bij Autorijschool van der Heide aan het juiste adres. Als student is het leven al duur genoeg, daarom geven wij nu 50% studentenkorting voor een proefles! Direct inschrijven voor een proefles.
Autorijschool Groningen Vergelijk rijscholen in Groningen.
Vergelijk de kwaliteit van rijscholen en zoek de goedkoopste rijschool. Informatie over rijscholen. Tips om je rijbewijs te halen. Rijscholen in Groningen Slagingspercentages en tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van rijscholen. Standaard is dit overzicht gesorteerd op slagingspercentage. Wilt u naast de slagingspercentages ook de prijzen van rijscholen in Groningen vergelijken, klik dan op de kolom uurtarief.
Rijschool Spits92 Groningen. Snel starten met rijles. Snel je rijbewijs halen.
Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen. Wij halen je op in Groningen en in overleg ook buiten de stad. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer: 050 314 33 36.
Rijschool voor Studenten Auto motorrijschool TipTop.
Motorrijles in Groningen. Rijschool met korting voor studenten. Beste student welkom in Groningen! Goedkoop en snel je auto of motorrijbewijs halen in Groningen stad en omstreken! Wetende dat studenten vaak niet veel geld te besteden hebben, maar wél veel ambitie hebben om een rijbewijs te halen bieden we, op vertoon van je studentenpas, een pakket van 20 lessen, inclusief examen voor 950, aan!
ANWB Rijschool Groningen Voordelig je rijbewijs B halen.
Mag je eindelijk starten met het volgen van autorijles en wil je dit graag doen in je thuisstad Groningen? De ANWB Autorijschool in Groningen is de beste rijschool waar je rijlessen kunt volgen. Dankzij de keuze uit diverse ervaren rijinstructeurs is er altijd een juiste match te vinden die jou persoonlijk begeleiden op weg naar je rijbewijs.
Autorijschool Centra Groningen De weg naar uw rijbewijs.
Student zijn is al duur genoeg., profiteer nu van korting! 10 lessen nu maar 299!, Welkom bij Autorijschool Centra, de weg naar uw rijbewijs! Al sinds 2004 bent u aan het goede adres voor een goede en degelijke opleiding op maat. Daarnaast bieden wij verschillende complete lespakketten voor een zeer scherpe prijs en een hoge slagingspercentage binnen de afgesproken pakketten. U kunt ook met faalangst of beperkingen bij ons terecht. U rijdt met een vaste rij-instructeur in een moderne auto waar u ook het praktijk-examen in aflegt. Bij uw rijlessen wordt u thuis gehaald en gebracht, tenzij er een andere afspraak is gemaakt. Aangezien wij een full-time rijschool zijn kunt u bij ons terecht van 0700: uur tot 2100: uur.

Contacteer ons