Op zoek naar rijschool oosterveld groningen?

rijschool oosterveld groningen
Rijschool Groningen Verkeersschool Oosterveld geslaagd! 050 3141414.
Als je wilt slagen voor je rijexamen voor auto, motor, brommer of vrachtauto staat Verkeersschool Oosterveld garant voor een uitstekende opleiding. Naast rijles krijg je bij ons ook persoonlijk begeleide theorielessen en mocht je faalangst hebben, dan besteden we ook daar extra aandacht aan. Rijschool én Verkeersschool. Verkeersschool Oosterveld, Groningen.
Verkeersschool Oosterveld in Groningen Rijschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Verkeersschool Oosterveld Groningen. Geef als eerste een beoordeling aan Verkeersschool Oosterveld in Groningen. Gerelateerde bedrijven Verkeersschool Oosterveld Groningen. Oude Rijksweg 31. Autorijschool 1-2 Drive. Bas Janssen thodn van der Roes. Kamerlingh Onnesstraat 193. Website Verkeersschool Oosterveld. Uw website aanpassen?
Autorijscholen in Groningen LetsCollect.com.
See all collections by atlas. Een overzicht van alle autorijscholen in Groningen. Staat uw rijschool er nog niet tussen? Voeg uw rijschool toe met een foto van uzelf met uw lesauto. Uw rijschool wordt gecontroleerd en toegevoegd. Item count: 10 items collected.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
AutorijschoolR Groningen.
Met passie voor verantwoord rijden, plezier en de nodige dosis humor geef ik rijles in de stad Groningen en omstreken. Ik help je vakkundig en in zo weinig mogelijk lessen aan een rijbewijs. Wil je snel je rijbewijs halen? Na een proefrijles bepalen we hoeveel lessen je nodig hebt. Wij hebben al een pakket van 24 rijlessen voor 999 euro! Lees hier meer. JE EERSTE RIJLES! Maak direct een afspraak om je eerste gratis proefles te plannen! Ronald heeft een zeer fijne manier van lesgeven met veel humor. Een combinatie van leuke gesprekken en goede aanwijzingen lieten me meteen op mijn gemak voelen. Dankzij Ronald heb ik na slechts 18 lessen het examen gehaald. Na gezakt te zijn bij een andere rijschool ben ik gaan lessen bij Ronald.
Leerlingen doen liever na 20 uur al rijexamen RTV Noord.
Zodat leerlingen goed kunnen zien waar een goede rijschool aan moet voldoen, zodat je kunt kiezen voor een goede rijschool. Tien rijscholen, tien prijzen. Het is nu allemaal commercieel en onduidelijk, zegt Oosterveld. Als je tien verschillende rijscholen belt, krijg je tien verschillende prijzen. Je hebt als consument geen idee wat reëel is. Lopend Vuur: Ik ben gelijk de eerste keer geslaagd. Meer over dit onderwerp.: Deel dit artikel.: Rondje Groningen: Houd op met aanbellen, bezorger!
Verkeersschool Oosterveld.
Wat vond je slecht aan deze rijschool? Betrouwbaar Kies een beoordeling. Heel erg goed. Uitleg Kies een beoordeling. Heel erg goed. Humeur Kies een beoordeling. Heel erg goed. Geduldig Kies een beoordeling. Heel erg goed. Prijs/Kwaliteit Kies een beoordeling. Heel erg goed. Jouw gegevens Naam optioneel E-mail Spelregels Ik ga akkoord met de voorwaarden. Slagingspercentages Verkeersschool Oosterveld. Examencentrum Groningen Auto.
Auto-en-motorrijscholen in Groningen Oozo.nl.
Opgericht in mei 2015. De onderneming Rijschool van Houten is gevestigd op Venuslaan 143 te GRONINGEN en is actief in de branche auto en motorrijscholen. Groningen Noordwest Paddepoel-Noord 9742KN. Verkeerseducatie Centrum Groningen B.V. Opgericht in juli 2014. De besloten vennootschap Verkeerseducatie Centrum Groningen B.V. is gevestigd op Atoomweg 4 te GRONINGEN en is actief in de branche auto en motorrijscholen. Groningen Nieuw-West Hoendiep 9743AK. Opgericht in maart 2013. De onderneming Verkeersschool Oosterveld is gevestigd op Kopenhagenstraat 2a te Groningen en is actief in de branche Auto en motorrijscholen.
verkeerschool oosterveld Rijlessen nemen Groningen nemen bij Verkeersschool Oosterveld!
Dan kies je voor Verkeersschool Oosterveld. Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Onze aanpak is de weg naar jouw succes! Met Facebook verbinden. De opleidingen van onze rijschool zijn altijd afgestemd op de meest recente regels en bereiden je optimaal voor op het theorie en praktijkexamen.

Contacteer ons