Resultaten voor rijschool geluk groningen

rijschool geluk groningen
Autorijschool Geluk heeft pech RTV Noord.
Foto: AS Media. Weinig geluk maandagmorgen vroeg voor Autorijschool Geluk in de Groninger wijk Lewenborg. Een lesauto brandde helemaal uit. De wagen stond aan de Meerpaal. Toen de brandweer arriveerde stond de auto compleet in lichterlaaie. De wagen is met schuim geblust. Een berger heeft de lesauto geborgen. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk. De politie vermoedt dat de auto in brand is gestoken. Geen leuk telefoontje. Voor rijschoolhouder Gerard Lukassen is het een drukke ochtend: Ik werd om vier uur s nachts uit mijn bed gebeld dat mijn auto in brand staat. Dat zijn geen leuke telefoontjes. Twee kandidaten zouden maandag rij-examen doen. Volgens Lukassen gaan deze examens gewoon door. We hebben nog een andere auto van hetzelfde merk en type. Daar kunnen ze hun examen in doen. Een groot aantal lessen kan vanwege de brand niet doorgaan. Dat kost Lukassen veel omzet. Gelukkig heeft een collega van mij zijn auto beschikbaar gesteld voor een paar uur per dag. Dat scheelt wel weer. De brand aan de Meerpaal was niet de enige autobrand zondagnacht. Aan de Oosterhamriklaan in Groningen en aan de Troelstrastraat in Veendam brandden ook auto's' uit.
Rijschool Geluk Rijschool in Groningen Rijles Groningen.
Rijschool GeLuk Groningen is in 2000 gestart als Autorijschool Geluk Groningen met 1 instructeur en 1 lesauto. Inmiddels zijn we gegroeid tot wie we nu zijn: 4 instructeurs en 3 rijles auto's' 2 rijles motoren., Onze rijschool in Groningen biedt rijopleidingen voor de auto en motor in de regio Groningen.
Dikke pech voor autorijschool Geluk RTL Nieuws.
Een lesauto van autorijschool Geluk in Groningen is afgelopen nacht verwoest door brand. Ik" heb niet echt geluk, zegt de eigenaar. De foto's' spreken voor zich. De naam van de autorijschool heeft de eigenaar niet geholpen. De merknaam Geluk komt overigens voort uit zijn naam: Ge rard Luk assen.
Rijschool rijschool geluk in GRONINGEN Rijles.nl.
Zoek een rijschool. Rijschool in Amsterdam. Rijschool in Haarlem. Rijschool in Alkmaar. Rijschool in Den haag. Rijschool in Rotterdam. Rijschool in Roosendaal. Rijschool in Middelburg. Rijschool in Groningen. Rijschool in Leeuwarden. Rijschool in Assen. Rijschool in Lelystad. Rijschool in Almere.
Autorijschool Ge.Luk in Groningen Rijschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Autorijschool Ge.Luk Groningen. Meerpaal 218 9732AM Groningen. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.

Contacteer ons