Op zoek naar rijschool groningen pakket?

rijschool groningen pakket
Rijlessen Nieuwegein De nummer 1 rijschool Nieuwegein! rijles Nieuwegein.
Per 5 aanmeldingen per rijschool worden er 10 gratis rijlessen verloot! Actiepakket SILVER van 30 examen t.t.t van 1795, voor 1595. Betalen in maximaal 3 termijnen. ACTIE Pakket GOLD van 30 examen t.t.t examen garantie 199500, voor 176500, 1 x herexamen.
Autorijbewijs halen in Groningen of Assen? Oosterpoort opleidingen.
Dan kan je kiezen voor een voordelig pakket of voor losse rijlessen. Vrijwel iedereen begint met een gratis proefles en besluit daarna om een pakket of losse rijlessen te nemen. Na de proefles kiezen veel leerlingen voor het Rijlespakket met garantie en kopen, afhankelijk van hun voortgang, nog een aantal losse lessen erbij. Oosterpoort geeft rijles in de omgeving van Groningen en Assen. Heb je al rijles gehad bij een andere rijschool en wil je overstappen naar Oosterpoort?
Kosten rijlessen in Groningen Jouw rijbewijs pakket ANWB.
ANWB Rijschool Groningen. Telefoonnummer 050 744 05 99 ma t/m vr van 0830: uur tot 2000: uur Whatsapp 06 8360 2280 ma t/m vr van 0830: uur tot 2000: uur Adres kantoor. Atoomweg 4 9743 AK Groningen. Ma t/m vr.
Prijzen en pakketten.
Prijzen en pakketten. Machtig de rijschool. 9732 AM Groningen. Prijzen en pakketten. Gratis Proefles Auto / Motor. Door middel van een proefles kun je kennismaken met onze instructeurs en onze manier van rijles geven. Een proefles voor de auto en of motor duurt ongeveer 60 minuten. Heb je het naar je zin gehad, dan kun je direct een afspraak maken voor een vervolg rijles. Lees wel eerst goed de voorwaarden voor de gratis proefles. wil je een proefles aanvragen klik dan HIER. Onze voorwaardes voor een gratis proefles zijn.: Je leeftijd moet minimaal 165, jaar zijn. Koop je binnen 14 dagen een pakket van 35 autorijlessen dan is de proefles gratis.
Totaalpakket autorijbewijs Rijschool City Groningen.
Rijschool City Groningen. Rijles op maat. Theorie in 1 dag. van 196900, voor 189500., Het City Totaalpakket is samengesteld op basis van onze jarenlange praktijkervaring. De meeste leerlingen in de stad Groningen hebben aan 36 lessen genoeg om hun rijbewijs te halen. Samen met de Tussentijdse Toets en de Turbotheorie wordt de kans met dit pakket dus wel heel erg groot dat je in een keer slaagt.
Rijschool Geluk Rijschool in Groningen Rijles Groningen.
Rijschool GeLuk Groningen is in 2000 gestart als Autorijschool Geluk Groningen met 1 instructeur en 1 lesauto. Inmiddels zijn we gegroeid tot wie we nu zijn: 4 instructeurs en 3 rijles auto's' 2 rijles motoren., Onze rijschool in Groningen biedt rijopleidingen voor de auto en motor in de regio Groningen.
Rijschool Noord Snel Rijbewijs Halen Met Rijschool Noord.
Ieder persoon is uniek en daarom worden de lessen aangepast op jouw wensen. De rijschool is werkzaam in Groningen en omstreken en haalt je in overleg graag daar op waar het jou het beste uitkomt. waarom rijlessen bij auto en motorrijschool noord?
Autorijschool Centra Groningen De weg naar uw rijbewijs.
Bij uw rijlessen wordt u thuis gehaald en gebracht, tenzij er een andere afspraak is gemaakt. Aangezien wij een full-time rijschool zijn kunt u bij ons terecht van 0700: uur tot 2100: uur. Er wordt ook op zaterdag gereden van 1000: uur tot 1800: uur.
Autorijschool Jolanda.
Zoek jij een rijschool die bij jou past en de tijd neemt voor jou en altijd in goede harmonie lesgeeft, zodat jij met plezier terug kan kijken op je rij opleiding? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik bied verschillende pakketten aan zodat je kan kiezen wat het beste bij jou past. Een rijles bestaat normaal gesproken uit 60 minuten maar het is ook mogelijk om 90 minuten of 120 minuten te rijden. In overleg is er veel mogelijk. Proefles van 60 minuten 3600, Losse Rijles van 60 minuten 4200, Tussentijdse Toets 17000, Praktijk Examen 20000., Prijsvermelding is onder voorbehoud. Een rijles moet niet alleen leerzaam zijn maar ook leuk zodat je met plezier naar je volgende rijles uitkijkt. Voordat je een bepaalde cursus of pakket gaat kiezen adviseer ik altijd eerst om een proefles te nemen.

Contacteer ons