Meer resultaten voor slagingspercentage rijscholen groningen

slagingspercentage rijscholen groningen
Rijschool van Houten Oog voor kwaliteit.
Natuurlijk zijn er ook andere ophaalplaatsen mogelijk. Op deze website vind je informatie over onze rij-instructeurs, onze werkwijze, 2toDrive, de aanmeldprocedure, examens, tarieven, ons hoge slagingspercentage en de speciale studentenkorting. Meld je gelijk online aan. Waar wij voor staan.: Beste rijschool van Groningen.
Vergelijk rijscholen in Groningen.
Door rijscholen in Groningen worden examens afgenomen bij het CBR. Wij verzamelen historische gegevens over alle rijscholen en kunnen daarmee per stad bepalen wat het gemiddelde slagingspercentage is. Zo zie je hieronder in diverse grafieken bijvoorbeeld hoe de verdeling is bij praktijkexamens wat betreft auto, motor, bromfiets, etc.
Groningen De Beste Rijscholen.
Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Groningen bedraagt: 50%. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. 01-01-2017 t/m 31-12-2017. Info voor rijscholen / anonieme status. Rijscholen 75 examens. Rijschool van Houten.
ANWB Rijschool Groningen Voordelig je rijbewijs B halen.
Waarom kiezen voor de ANWB rijscholen. Rijlessen volgen en je rijbewijs halen bij de ANWB levert jou diverse voordelen op. De lessen worden namelijk zoveel mogelijk afgestemd op wat jij prettig vindt. Slaag je toch niet na het aantal geadviseerde lessen? Dan wordt het eerste herexamen voor jou betaald door de ANWB. Een extra zekerheid. Niets staat je dus in de weg om bij deze autorijschool je rijlessen te volgen! Prijzen en lespakketten. Kom bij ons langs voor een proefles. Neem in Groningen een. Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35, Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis! Lessen bij de leukste autorijschool van Groningen. Mag je eindelijk starten met het volgen van autorijles en wil je dit graag doen in je thuisstad Groningen? De ANWB Autorijschool in Groningen is de beste rijschool waar je rijlessen kunt volgen. Dankzij de keuze uit diverse ervaren rijinstructeurs is er altijd een juiste match te vinden die jou persoonlijk begeleiden op weg naar je rijbewijs. Lessen dus met de Martinitoren in je achteruitkijkspiegel en zorgeloos over knooppunt Julianaplein heen. Onze rijopleiding staat bekend om een hoog slagingspercentage.
Rijschool met het hoogste slagingspercentage in Groningen!
Altijd nummer 1 in de top 3 van de grootste rijscholen van Groningen Meer dan 200 rijexamens per jaar bron: CBR Meld je nu aan. Slagingspercentage Autorijschool Spits92 actueel 2016: Eerste examens 66-70% herexamens 61-66% Gemiddelde rijscholen Groningen is 46-50%, Bron: CBR Al onze pakket rijlessen hebben de duur van 60 minuten.
Rijschool WOLF De beste rijschool van Groningen.
Je weet dan meteen waar je aan toe bent! Waarom kies je voor WOLF rijschool Groningen? WOLF rijschool is de snelst groeiende rijschool in Nederland en heeft een landelijke dekking. Dit zorgt er voor dat we altijd bij jou in de buurt rijden.
Rijschool Groningen Rijschool Markant.
Beukenlaan 8, 9471 RG Zuidlaren. Binnenkort starten we met de opleiding voor rijbewijs BE. Voor 4 uur rijles examen betaal je 450. Wil je meer weten? neem dan Contact met ons op! FAAL EN RIJANGST. RIJLES VANAF 165, JAAR. 2018 Rijschool Markant.
Rijschool Vinkhuizen.
Over Rijschool Vinkhuizen. Welkom op de website van Rijschool Vinkhuizen. Autorijschool Vinkhuizen is al sinds 2004 een gevestigde naam in Groningen op het gebied van professionele en persoonlijk gerichte autorijlessen. Bij mij kun je geheel op jouw eigen tempo leren zodat je zeker weet dat je goed voorbereid aan je praktijkexamen begint.
Autorijschool Utrecht Autorijschool Fokker Betaalbaar rijlessen Utrecht.
Het geheim van een hoog slagingspercentage. admin Nieuws, Rijschoolvandaag No Comments. De kok van een restaurant met een Michelinster voelt elke dag weer de druk om perfecte gerechten te presenteren. Voor een rijschool met een uitzonderlijk hoog slagingspercentage is die druk.

Contacteer ons